Löydä uusia herkkuja arkeen!
Landeli valmistaa suomalaisten vuosikymmeniä rakastamat kertosuosikit ja herkullisimmat uutuudet. Uutuus on esimerkiksi helppo käyttövalmis kotimaiseen makuun maustettu kebabsuikale.
Tutustu kotimaisesta lihasta valmistettuun Korpela Kebabsuikaleeseen ja helppoon kebabvuokaan reseptisivuilla:
Pääsiäiskuvasto 2024 julkaistu
Landelin pääsiäinen maistuu tietenkin lampaalta. Tämän kevään uutuuksia ovat Korpela lampaan paistiviipale 120 g, lempeällä leppäsavulla aidossa savusaunassamme savustettu Aito karitsanpaisti 90 g sekä 230 gramman rasiaan tiensä löytänyt herkullinen Lammaspatee. Uutuuksien lisäksi tarjolla on esimerkiksi suomalaisten rakastamat Savulammas-, minttulammas- sekä rosvolammaspaisti.
Landeli Group avasi uuden biokaasua käyttävän energiakeskuksen ja keskittää toimintoja Huittisiin
Landeli Group Oy otti loppuvuonna 2022 tuotantokäyttöön Huittisten uudistetun energiakeskuksen. Tehtaan tarvitsema prosessihöyry tuotetaan nykyisin polttoöljyn sijaan biokaasulla, jota tuotetaan muun muassa elintarviketeollisuuden sivuvirroista, kiertotalouden hengessä.
Korpela astuu QR-aikaan
Uutuustuotteidemme pakkaukset tarjoilevat digitaalisen reseptisuosituksen.
Korpela parantaa asiakaskokemustaan lisäämällä jatkossa uutuustuotteisiinsa kaksiulottaiset viivakoodit. Kännykän kameralla kuvattava QR-koodi toimii siltana online- ja offline-maailman välillä ja Korpelan uudet tuotepakkaukset kantavatkin jatkossa siten aina mukanaan inspriroivan reseptisuosituksen. Ammattilaisten reseptit löytyvät myös Grillimestarit-ohjelman myötä Korpelan verkkosivuille avatusta reseptiarkistosta. Korpela on tunnettu vankasta ammattitaidosta ja korkealaatuisista raaka-aineista. Laadukkaat reseptimme auttavat kotikokkeja ottamaan tuosta raaka-aineesta kaiken irti.
Valmistajamme
Maalaistuote Vataja valmistaa maistuvimmat lihaherkut laadukkaista raaka-aineista. Maukkaat lihatuotteet valmistuvat yli 30 vuoden vankalla kokemuksella ja omilla resepteillä Kankaanpäässä.
Pajuniemi tarjoaa suuria makuja pieneltä tilalta. Tuotteiden laatu nojaa korkeaan lihapitoisuuteen, lisäaineiden välttämiseen ja käsityömäiseen valmistustapaan – perinteisiä reseptejä kunnioittaen.
Korpela valmistaa koko Suomen tuntemat suussa sulavat lihaherkut yli 60 vuoden kokemuksella. Vankka ammattitaito ja korkealaatuiset raaka-aineet tarjoavat makujen sinfoniaa A-luokan makkaroista moninkertaisiin testivoittajiin.